Ciao

Ahaha orkar inte..
Tittar på SNL medan jag lagar mat...
Idag på rasten gjorde jag och Jenny världens roligaste kommentar på Kenzas blogg i ett inlägg där hon visade bilder från EMA, förolämpade Justin Bieber och skröt om att gå på efterfesten där "alla världskändisar var" men de fick inga bilder. Vår kommentar:
Namn: Sandra
Mailadress: dinmamma@hotmail.se
Blogg: biibersimmsoonmuntheerforeverandever.blogg.se
Asså OMB OFTAAAAAAA DU SÅG BIEBER OCH TYP FÖRÅLÄMPAR HÅNOM!!!!!!!!!!!!! MEN GUUUUUD VILKEN BITCH!!! Och oftaaaa du typ skryter så hiiiimla mycket jag ba men shiiiettt... ¨

ni stod sägkert så himla forever alone att det iinte är typ sant. om ni festade med kändisarna offfttaaaaaa niinte to g bilde4 med dem!?!?!!=!=?!?"#¤&//()()(#&#& Så tycker jag. så fet arg blir jag liksom. tänk på andra Kinzza! Jag typ dör vbarje dag för attt jag får typ panik för jag äälskar bieber så mktt och du ba småtjejer!`!`! jkag är liksom 22 friccin år! vad menar du liksom, att jag är en smååtjej??? jävkla  fördom liksom. har typ prastat med mindre beliibers och de är aasjobbiga, typ stavar fel hela tiden. så tänk dig för Kinzza!! de kan inte ens stava till beliiibers. liksom ta lite kort så man trjor dejj! typ med brono marsh och jissi jej och siliina gåmes. och (wait får it) biieber!! ofc liksom. snääla sluta skryta, jag har fått någ. bete dej inte som en jäkvla nååb liksom. bara en sak skulle vara värre, om du typ förlålämpa cådy simmson eller grejson chance. eller, omg, typ ullrek munther!!

Love ya, Kinzza!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0