Mot Småland, sen Tyskland

Lite bilder från Julias och mitt jobb i tisdags, när vi tvättade fönster i kyrkan, och när jag och min familj var på Yasuragi. Inatt sov Julia över. Imorn åker vi till Småland  i vår NYA BIL.
Yasuragi var jättehärligt, poolen och de varma källorna var underbara (tog inte kort på det).
Och Möller har inte lagt upp bilder på sin blogg från när vi va i stan i tisdags... xD
Efter Småland åker jag till läger i Tyskland med bl a Julia och Sanja.
Kommer hem om två veckor! Usch, börjar tycka att det är jobbigt att vara hemifrån...
Ha det så bra! ♥

Harry Potter and The Deatly Hallows part 2

Shit.
Vad ska man säga.
Oh my gash.
Totalt.
UNDERBAR!
AMAZING.
Hahaha hjälp hur har jag kunnat leva utan Harry Potter tills nu??? Jag måste vara galen. Harry Potter är EPIC. Och alla som inte tycker det är mugglare. (Som Dudley Dursley) Jk. Jag har blivit en stor Harry Potter nörd. Haha har suttit vid datorn här ett bra tag och kollat på weheartit.com på Harry Potter bilder, har gått igenom... ehm. 55 sidor xD Det finns några asroliga bilder.
Anyway, filmen hade allt. Man satt och skrattade och grät och var helt inne i den. Jag gick med Mandis och Carro, btw :P Harry var väldigt snygg tycker jag. Ron och Hermione var gulliga. Voldemort var äcklig. Och Snape var totalt obehaglig. Tycker jag. Okej hans historia var ju väldig fin och så, men det var obehagligt att se honom så. Neville var wicked.
Känner dock inte att det är slut. Nu är det bara att se om dem igen och igen xD Nej, hörni, Harry Potter försvinner ju inte.
Nu ska jag sova. Nej, läsa lite HP 5 först.
Bilder jag hittade ↓
Asså den här ba... LOL!
ÅH älskar den här!
Hahaha!
Hahaha så bra
JAG I BIOSALONGEN!!!!
Fett skön ju!
börja asgarva när jag läste den här
haha satt i 5 minuter och skrattade åt den här!
FETT SÖT!!

Best Thing I Never Had

Den här gillar jag däremot. Åh Beyoncé... Den här låten är också helt underbar! Love it! Och så är hon så vacker.

Skyscraper

Demi Lovato is back! Jag älskar den här låten! Men inte musikvideon... Är den inte liiite lik Selena Gomez' A Year Without Rain? Men den här är ganska tråkig och det känns inte som om hon visar känslor förrän efter 2 minuter, innan det ser hon bara sur ut. Den är väl okej, men låten är så många gånger bättre.

Queen B

Ni kanske inte orkar se hela men det är värt det, enligt mig. Beyoncé är verkligen underbar! Jag har verkligen fått upp ögonen för henne nu, efter den här videon. Amazing ♥

Nämän hallå

ÄNTLIGEN HEMMA!!!
Hej hej.
Jag har 1802 myggbett och brutna naglar. Hjälp. Har läst de fyra förtsa Harry Potter böckerna, som är sjukt bra, och jag ska se den sista filmen på tisdag med Mandis och Carro! Sjuuukt taggad!!!
Jaha och Amanda är i USA och har the time of her life, den lilla skitungen, och hon har köpt Never Say Never och ska köpa Someday och går och tittar på Justin Bieber saker överallt!!!

Mot Norrland

Lite småkaosiga bilder av vad jag gjort de senaste dagarna... (Sorry Carro) xD
Har grillat, shoppat, KLIPPT MIG, varit med kompisar, målat, jobbat som Sanjas pappas assistent och varit i Benny Anderssons inspelningsstudio där Meryl Streep har varit, spelat Sims, sagt hejdå till min kattunge Amanda som har åkt till USA i en månad nu! Ska upp klockan 7 för att åka till Norrland med min familj och husvagn för att bli uppätna av mygg, sjukt otaggad. Vad gör jag vaken nu, liksom? har fixat musik till min mobil nu.
OMG jag hittade Selena Gomez nya skiva på Media Markt och även Justin Bieber Never Say Never the remixes som jag slog till på. OHMYGAAASH vad jag älskar Selena! Så himla bra är dem! Har även investerat i en hatt, yeah, några tröjor, en topp, två Harry Potter böcker, Sims 3 och nagellack som jag nog så småningom visar.
I alla fall, vet inte hur mycket internet jag kommer ha där uppe, vi får se.
Ha det bra!
Kramar Sandra ♥
Ps titta skillnaden på den första bilden och resten av bilderna, på mitt hår....

RSS 2.0